Skip to content

Lazimi Consulting
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 11:06:23
JSON

Tax Registration Number: L81312009B
Administrators: Redvin Marku
Scope: Ofrimi i shërbimeve ligjore dhe financiare për subjekte të ndryshme, persona fizikë dhe juridikë vendas dhe të huaj, studime dhe analiza ekonomike dhe financiare etj. Gjithashtu shoqëria mund të kryejë cdo aktivitet tjetër i cili nuk është i ndaluar nga ligji i zbatueshëm në Republikën e Shqipërisë.
Other Trade Names: Lazimi Consulting
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 01.09.2018, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në të pezulluar.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.8, Rruga "Bardhok Biba", Galeria 17 Nëntori, Kati i 2

Telephone:
0684069495

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 12.02.2018
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani