Skip to content

WWWZONE
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-20 15:04:03
JSON

Tax Registration Number: M02319015G
Administrators: Erjon Tafa
Scope: Bar-kafe, vetsherbim, take-away, non stop 24 ore, delivery, tregetim te nargjiles dhe produkte qe lidhen me to, importeksport. Shoqeria ka te drejten te hape pika te tjera sherbime brenda dhe jashte vendit te lidhe kontrata bashkpunimi me subjekte te ndryshme sipas Legjislacionit te Republikes se Shqiperise.
Other Trade Names: WWWZONE
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.10.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar, Yzberisht,Lagjja Yzberisht, Rruga" Teodor Keko", Pallati i ri ne zonen kadastrale 3866, nr pasurie 215/135-N22, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani