Skip to content

A.F.C.

JSON

NIPT: J61824006C
Administrator: Shpendi Sejdarasi
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimin e veprimtarisë tregtare, shitblerjen e të gjitha produkteve me shumicë e pakicë, transaksioneve imobiliare e atyre tregtare, import eksport turizëm, ndërtim, transport, hoteleri, restorante etj. Aktivitete prodhimi, bashkëprodhimi me ndërmarrje dhe shoqëri të vendit e të huaja, transformim të gjithë produkteve e veprimeve komisionarë.
Emërtime të tjera Tregtare: A.F.C.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.01.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 553 146 862,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga Themistokli Germenji Nr. 2, Objekti Nr. 173

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 71 162 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 54 127 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 40 761 234,00