Skip to content

PRIMA

JSON

NIPT: K32419001R
Administrator: Fuad Haxhiymeri, Agron Haxhiymeri
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të artikujve ushqimor, industrial, bujqësor, lëndë të përpunuara dhe të papërpunuara, farmaceutike e kozmetike, bimë medicinale. Përpunim, prodhim dhe tregtim me shumicë pakicë të makaronave, artikuj ushqimor, bujqësor, blegtoral e kimik. Import-eksport dhe tregtim të pajisjeve mekanike, makinerive industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: PRIMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.07.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 2 Meshkuj
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njësia Bashkiake nr.6, Rruga "Konferenca e Pezës", ZK 8240, nr. pasurie 2/137 dhe 2/138, fabrika e shoqërisë "Bloja"sha

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -19 467 455,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 050 151,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -6 576 836,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 901 190,00