Skip to content

Banka Amerikane e Investimeve sh.a. 

JSON

NIPT: J91725007P
Administrator: Andi Ballta
Objekti i Veprimtarisë: Të pranojë depozita të çdo lloji me ose pa interes, të ushtrojë aktivitetin kreditues duke përfshirë kredinë e konsumit, kredinë hipotekare, financimin e bizneseve dhe transaksioneve të ndryshme tregtare; të marrë hua, të blejë e të shesë për llogari të saj dhe të klientëve instrumente të tregut të parasë; të kryejë të gjitha format e pagesave në favor të klientëve sipas standardeve ndërkombëtare, të emetoje letra me vlerë të çdo lloji dhe të kryejë të gjithë llojet e veprimeve me to.
Emërtime të tjera Tregtare: BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i krijimit: 12.02.1999
Rrethi: Tirane, Kavaje, Kashar, Elbasan, Durrës, Gjirokaster, Fier Lushnje, Korce, Shkoder, Vlore Sarande, Livadhja , Lezhe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 615 176 375,00
Numri i pjesëve: 68 423
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: Tranzit
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Kathryn Barony Swintek, Ernst Rezzo Schlauch, Richard Steele Lukaj, Armand Muharremi, Mark Christopher Crawford, Lindita Rama, Andi Ballta
Të punësuar: 252
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Nr.14 -
Dt:28.10.1999 (sipas BSH) -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga e Kavajes, Ndertesa 27, Hyrja 1, Njesia Bashkiake Nr, 10, Kodi Postar 1001

Telefoni:
258755

Faqja Web:
www.abi.al

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -2 709 013 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -540 886 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -425 419,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -692 759,00