Skip to content

E D R O

JSON

NIPT: K16502201W
Administrator: Edmond Rexho
Objekti i Veprimtarisë: Krijimi i një agjencie detare dhe kryerje aktiviteti dhe veprimtarie në këtë agjenci. Kryerje të aktiviteteve tregtare, spedicionare, spontuese. Kryerje të aktiviteteve tregtare, spedicionare dhe spontus. Veprimtari të tjera si komisionar, konsulent profesional, kontraktues reklame, magazinues, shitës me shumicë e pakicë të artikujve industriale, bujqësore, ushqimorë, mallra të llojit makineri e pajisje, import eksport i tyre. Krijimi i agjencive të transportit brendshëm dhe ndërkombëtar për trajtim mallrash dhe pasagjerësh.
Emërtime të tjera Tregtare: E D R O
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.05.1996
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: EdmondRexho
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagjja Pavaresia, Sheshi Pavaresia, Godina 1-kateshe nr.4, prane Muzeut Kombetar të Pavaresise

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 50 278 128,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 21 549 674,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 20 313 227,00