Skip to content

Banka Union sh.a. 

JSON

NIPT: K51807801R
Administrator: Gazmend Kadriu
Objekti i Veprimtarisë: Të pranojë dhe të grumbullojë depozita bankare, të japë kredi; të marrë hua mjete financiare dhe të blejë ose të shesë për llogari të saj apo për llogari të klientëve; instrumente të tregut të parave, letra me vlerë të borxhit, kontrata të së ardhmes dhe kontrata të së ardhmes dhe kontrata me kusht. Të ofrojë shërbimin e pagesave dhe të arkëtimeve; të emetojë, të pranojë dhe të administrojë mjete të pagesave; të ndërmjetësojë për transaksione monetare; të ushtrojë qira financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: UNION BANK SHA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i krijimit: 17.05.2005
Rrethi: Tirane Kamez, Rrogozhine, Kavaje, Fier Divjake, Lushnje, Berat Polican, Korce Pogradec, Lezhe Lac, Durrës, Fushe-Kruje, Kukes, Vlore
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 719 457 318,00
Numri i pjesëve: 2 097 143
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Flutura Veipi, Sokol Marishta, Gazmend Kadriu, Edmond Leka, Paul Nabavi,Varuzhan Piranjani, Niko Leka.
Të punësuar: 349
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Nr.18 -
Dt: 09.01.2006 (sipas BSH) -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE BULEVARDI ZOGU PARE

Adresa:
FIER Lagja 29 Nentori SHKODER Lagjja Qemal Stafa, Rruga Vasil Shanto, Sheshi i Parrucës, poshtë Kullës B Berat Berat BERAT Lagjja 22 Tetori, Kati 1, Pallat pranë Lulishtes KORCE Zona Industriale, Business Centre TIRANE Bulevardi Deshmoret e kombit, Kullat Binjake ELBASAN Lagja Qemal Stafa, Rruga 11 Nentori VLORE Rruga Sadik Zotaj, Godine 8 kateshe tek ish Fabrika e Orizit Durrës Rruga Deshmoret, Lagjja 12, Pallat i Ri, Kati 1 TIRANE Rruga e Kavajes, Ndertese 2 kateshe ngjitur Me Ministrine e Punes ,Çeshtjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta

Telefoni:
04/2250653

Faqja Web:
http://www.unionbank.al/

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 441 213 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 248 698 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 69 513,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 13 815,00