Skip to content

SFERASTUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-14 10:18:07
JSON

NIPT: L42311015P
Administrator: Anila Katundi, Daniel Gjoni
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe studime urbanistike. Projektime e ndertime civile, industriale, turistike, bujqësore. Studime ambjentale dhe vlerësim të ndikimit në mjedis. Projektime interieresh.Projektim peisazhi e sistemimi. Studime e projektime hidrogjeologjike dhe gjeologjike. Projektime rrugësh, urash, porte turistike. Projektime të inxhinjerise elektrike, të inxhinjerise hidro-mekanike. Projektime konstruktive dhe supervizion punimesh. Restaurime. Konsulenca per temat e më sipërme. Mbikqyrje punimesh. Kolaudim punimesh.
Emërtime të tjera Tregtare: Sferastudio
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.11.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femër dhe Mashkull
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr.2, Bulevardi "Zhan D'Ark", Pallati Nr.11, Kati Nr.2, Hyrja 1

Adresa Email:
sfera_studio@yahoo.com

Telefoni:
0692030044/0682046938

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Dokumenta Financiare: Pasqyra e performances (2015)
Pasqyra e performances (2016)
Pasqyra e performances (2017)
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 261 700,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 12 591 095,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 643 164,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 249 778,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:18 196 497,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:25 890 413,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 963 176,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 774 923,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.LALA