Skip to content

SPITALI CONTINENTAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-07-28 14:22:30
JSON

NIPT: L51308022F
Administrator: Hysen Buzali
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi, veprimtaria dhe menaxhimi i strukurave diagnostikuese e kuruese dhe qendrave ambulatore te diagnostikimit ne territorin e Shqiperise, konsulence ne kete fushe. Organizimi i qendrave te trainimit dhe programe per edukimin e trainimin e doktoreve, infermiereve dhe personelit administrativ. Aktivitet tregtar per import-export te aparaturave dhe pajisjeve mjekesore, mjete farmaceutike, sherbime logjistike per materiale/lende farmaceutike te perdorura ne strukturat e diagnostikimit. Funksionimi dhe administrimi i farmacive te shitjes me pakice dhe tregtimi me pakice i barnave dhe produkteve farmaceutike. Funksionimi dhe administrimi i restoranteve dhe i lokaleve, bar kafe etj. Ofrimin e sherbimeve mjekesore spitalore jopublike, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi dhe me marreveshjet nderkombetare per sherbimet shendetesore transkufitare.
Emërtime të tjera Tregtare: SPITALI CONTINENTAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.01.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: Fondacioni “Firdeus”, regjistruar me Vendim te Gjykates se Shkalles se Pare Tirane, Nr. 576, date 15.12.2016, pajisur me NIPT Nr. L71627453O, me zyre qendrore ne Tirane, adrese rruga Ali Demi, Tirane, perfaqesuar nga Drejtori Ekzekutiv Z. Ilir Naci (Sipas kontrates se shitjes se kuotave, date 08.11.2019)
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: SPITALI CONTINENTAL LUSHNJE, një shoqëri e themeluar më datë 18.01.2019 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L93724401P, me adresë në Fier, Lushnje, Lagjia Xhevdet Nepravishta, (Lokal tregtie 1-kat, Banese 2-kate), Pasuria nr.25/202, Zona Kadastrale 8571, me administrator Hysen Buzali. (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 28.07.2020)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Ali Demi, Ambientet e ish Kombinatit Poligrafik, Godinë 2 Katëshe, ngjitur me Kryegjyshatën

Adresa Email:
cekubuzali@hotmail.com

Telefoni:
0682014420/ 0697070400

Faqja Web:
http://spitalicontinental.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.07.2020
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash 01.12.2017
Kontrate shitje kuotash 26.10.2019
Kontrate shitje kuotash 24.11.2016
Kontrate shitblerje kuotash dhe kapitali 22.10.2019
Kontrate shitje kuotash 08.11.2019
Kontrate shitje kuotash 25.04.2016
Kontrate shitje kuotash 22.01.2016
Kontrate shitje kuotash 25.03.2019
Kontrate shitje kuotash 21.07.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 492 905,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -55 022 452,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -55 901 788,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -82 563,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:159 476 423,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:101 884 637,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:16 830 972,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 588 995,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala