Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjan Hana
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtari bankare dhe financiare. Të gjitha format e kredi dhënies duke përfshirë edhe kredinë konsumatore e kredinë hipotekare, faktoringun dhe financimin e transaksioneve financiare, qiranë financiare)

Tiranë 140607000 ALL

ALAR Consulting

L71312045T
(Konsulencë në fushën e menaxhimit dhe marketingut për shoqeritë tregtare që ushtrojnë aktivitetin në fushën e tregtimit të hidrokarbureve. Ndërmjetësimin në gjetjen e tregjeve brenda dhe jashtë ve)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni