Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artan Gjergji
Rezultate gjithsej: 1

Regjistri Shqiptar i Titujve ALREG 

L61516018B
(Kryerja e veprimtarisë së regjistruarit të titujve për të gjithë titujt e lejuar sipas ligjit për titujt dhe në përputhje me licencën e dhënë nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Shoqëria do t)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni