Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gëzim Kuka
Rezultate gjithsej: 1

GBK

L71620007K
(Ndermjetimi & marketing kombetar dhe nderkombetar i shoqerise ne lidhje me qarkullimin e mallrave te ndryshme pa kufizim ndermjet paleve te treta, per pasuri te luajshme dhe te paluajshme si dhe cdo gje tjeter )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni