Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kosta Sotiri
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

AGNA

J62903631L
(Import eksport të mallrave industriale e ushqimore, materiale ndërtimi, prodhime bujqësore e blegtorale, prodhim e shitje pije alkoolike, pjese këmbimi, tregtimin e tyre me shumicë e pakicë si dhe transpo)

Gjirokastër 611290314 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni