Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Llazar Angjeli
Rezultate gjithsej: 1

PELIKAN SHPK

K03822406P
(Rritje, zenie dhe tregim peshku, hoteleri, bar-bufe, sherbime turistike, ruajtja dhe mbarshtimi i faunes se eger dhe gjueti turistike. Tregtim armesh gjahu, municion gjahu, materiale te ndryshme gjuetie si dhe )

Lushnjë 391663 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni