Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:PELIKAN
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

CMA CGM ALBANIA

L42326503F
(Prokurimin e sherbimeve te agjencise ne fushen tregtare dhe ate te transportit detar ndaj shoqerive dhe linjave te transportit detar, kryerjen e veprimtarive multimodale (si psh., transport ne toke) dhe/ose vep)

Durres 102393683 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni