Skip to content

HENZ ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-06 13:19:41
JSON

Tax Registration Number: K91502021A
Administrators: Eduart Tahiraj
Scope: Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentraleve "Darsi 1", "Darsi 2", "Darsi 3", "Darsi 4" tek autoriteti Kontraktues ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike në zbatim të Kontratës së Konçesionit.
Other Trade Names: HENZ ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 26.02.2009
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Artan Lenia", Pallati 4A-M, Shkalla 1, Kati 2, Apartamenti Nr. 7, Zona kadestrale 8220

Address:
Dibër, Klos, Dars, Rrethi Mat, Dars, zona kadastrale 1449, numër pasurie 72/3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -657 530,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:94 248 423,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:1 166 361,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 2 500 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 918 676,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 2 779 216,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 1 400 000,00
Worked By : A.Lala