Skip to content

ZALL HERR ENERGJI 2011
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-10 15:57:46
JSON

Tax Registration Number: L21310027G
Administrators: Petrit Gasa
Scope: Ndërtimi, operimi dhe transferimi i Hidrocentraleve "Çekrezë 1" & "Çekrezë 2" tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike në zbatim të kontratës së Konçesionit.
Other Trade Names: ZALL HERR ENERGJI 2011
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 09.01.2012
District: Dibër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tiranë, Automjet tip Range Rover, me Targa AA 755 EJ.
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Dibër, Klos, Lagjja nr.1, Rruga Unaza e Qytetit Klos, Pallati nr.2, kati 4, apartamenti nr. 10

Address:
Tiranë, Zall Herr, Godinë 1 katëshe, ngjitur me Urën e Pinarit, Zall Herr

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 11 411 800,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 11 315 415,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 5 945 763,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 304 759,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 4 579 718,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 9 517 044,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:35 199 324,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:37 571 315,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:31 049 012,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:27 822 823,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:71 081 269,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 57 749 232,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala