Skip to content

SHOQËRIA KONÇESIONARE PORTI MBM (Multi Buoy Mooring)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-01-22 08:52:49
JSON

Tax Registration Number: L51621501S
Administrators: Ahmet Kastrati
Scope: Port detar per shkarkimin e anijeve te hidrokarbureve. Germime dhe mirembajtje te basenit portual. Kordinimi i aktiviteteve tregtare brenda teritorit te portit. Ndertim, riparim ,restaurim,menaxhim ruajtje objektesh brenda portit. Shkarkim ,depozitirn e transport mallrash per llogari te subjekteve juridike dhe shteterore. Punime ndertimi si dhe ripanim te infrastruktures portuale. Sherbime te Ormexhimit. Administrim i Terminaleve. Administrim te Pontileve. Sherbimi i rimorkimit te tankerave. Furnizim me uje. Furnizim me ushqime dhe materiale teknike. Furnizim me karburant. Terheqje mbetjesh te ngurta dhe vajore nga anijet ankoruese. Sherbime agjensie detare ,doganore, spedicionere e ndermjetesimi.
Other Trade Names: Shoqëria konçesionare Porti MBM (Multi Buoy Mooring)
Legal Form: Shoqëri e thjeshtë koncesionare/PPP
Foundation Year: 17.03.2015
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 2
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Changes
Additions: Themeluesit e shoqerise koncesionare jane: ADRIATIC BAY INVESTMENT GROUP SHPK (99%) dhe SALILLARI (1%). ADRIATIC BAY INVESTMENT GROUP SHPK ka ortak kryesor KASTRATI GROUP me 65% te kapitalit. Paketa kontrolluese e shoqerise koncesionare eshte KASTRATI GROUP.
Address:

Seat:
Durrës, Porto Romano

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (24.12.2018)
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 254 523 791,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -12 305 536,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -1 989 388,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -2 103 483,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -357 037,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:371 114 791,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:6 438 572,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:6 056 820,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:6 187 050,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala