Skip to content

Spitali i Kafsheve te Vogla-PETLIFE
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-08-01 08:16:58
JSON

Tax Registration Number: L11401014B
Administrators: Heshtem Graçi
Scope: Hapje e Spitaleve Veterinare per kafshe te vogla,hapje e laburatoreve Mikro-Biologjik per kafshe te vogla,hapje e hoteleve dhe berberive per kafshe.Import ushqimi per kafshe,prodhim dhe tregtim ushqimi per kafshe,tregtim paisjesh dhe aksesoresh per kafshe.Import dhe tregtim ilaçesh per kafshe dhe kafshesh.Trajnim per rritje dhe stervitje per qente.Varrim dhe krematorium per kafshet.Organizimi i ekspozitave,konkurseve,seminareve per ushqyerjen dhe shendetin e kafsheve etj.Bashkpunim me klinika veterinare dhe veteriner. Djagnostifikimi i kafsheve.
Other Trade Names: Spitali i Kafsheve te Vogla-PETLIFE
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.01.2011
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri, Greqi
Initial Capital: 2 075 535,00
Shares: 100
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.2.C - Klinika veterinare
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Enriko Telini,Ish Kombinati i Tekstileve.

Email address:
petlivehospital@yahoo.com

Telephone:
0682099789/ 042352313

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.08.2020
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje kuotash 10.04.2012
Vendim i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit 13.04.2012
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -510 128,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -486 176,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -1 182 756,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -1 658 166,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -4 154 091,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -3 782 964,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 228 536,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 1 833 084,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 294 572,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 575 210,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015

Worked By : A.Lala