Skip to content

GUVEN HASTANESI A. S.
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-07-28 15:00:29
JSON

Tax Registration Number: L22404017U
Administrators: Mehmet Fatih Somuncu, Adriatik Derjaj
Scope: Sherbime ne fushen e mjeksise.
Other Trade Names: SPITALI GUVEN
Legal Form: Zyrë përfaqësimi
Foundation Year: 04.12.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Turqi
Initial Capital: 153 200 000,00
Parent Company: GUVEN HASTANESI A.S., një shoqëri një shoqëri që funksionon sipas legjislacionit të Turqisë, e regjistruar më 13.03.1991, me numër tregtar 81723, me numër regjistri të Dhomës së Tregtisë 59/416, me adresë në Paris CAD 58 KAVAKLIDERE ÇANKAYA ANKARA, e përfaqësuar nga Nuket Kuçukel Ezberci (Sipas Dokumentit të Dhomës së Tregtisë Ankara, datë 15.10.2012, të dorëzuar në QKB)
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Legal Cases: * Kapitali i shoqërisë së huaj është 10.000.000 TRY (lira turke) dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 28.07.2020 (1 euro= 15.32 ALL).
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Bulevardi Bajram Curri, Europian Trade Center, Nr. 49

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.07.2020
Akti i themelimit
Te dhenat e shoqerise se huaj 15.10.2012
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala