Skip to content

Delia Network Software Technology Development
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 11:36:23
JSON

Tax Registration Number: L81312501N
Administrators: XI WANG(likuidator)
Scope: Ofrimi i shërbimeve të internetit dhe i rrjeteve kompjuterike, përfshirë ndërtimin e programeve të ndryshme , riparim edhe asistancë teknike në fushën e teknologjisë dhe informacionit. Ofrimi i shërbimeve në zhvillimin e lojërave kompjuterike dhe dhe operacioneve kompjuterike në funksion të aktivitetit tregtar të shoqërisë. Ofrimi i shërbimeve në marketing dhe tregtinë kompjuterike online, përfshirë programe të pagesave dhe transfertave bankare. Ngritja e dyqaneve me artikuj dhe shërbime të teknologjisë dhe informacionit dhe kryerja e veprimaterisë së import-eksportit per keto material dhe paisje etj.
Other Trade Names: Delia Network Software Technology Development
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.01.2018
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Kinë; Holandë
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Shoqëri në Likuidim e Sipër
License(s): -
Legal Cases: Sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme datë 25.04.2019, është ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv në Shoqëri në Likuidim e Sipër.
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagja Nr.1, Rruga" Taulantia" pallat i ndërtuar nga shoqëria” Teuta Konstruksion” shpk , hyrja 1 ap. 20.

Telephone:
0692265161

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani