Skip to content

F & S KONFEKS DURRES
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 10:47:54
JSON

Tax Registration Number: L81312502V
Administrators: Fadil Murati
Scope: Import-Eksport. Prodhimi dhe tregtimi i konfeksioneve në përgjithesi, për burra, gra, fëmijë, me stof natyral ose sintetik, lëkurë ose të ngjashme, me lëndë të para nga importi për llogari të porositësit dhe rieksportimi i produkteve të gatshme. Përgatitja e pjesshne e konfeksioneve si prerje, qepje, ambalazhimi i punimeve të tjera në to, me lëndë të para importi për llogari të porositësit dhe rieksportimi i produkteve të gatshme. Blerie dhe importimi i makinerive, pajisjeve dhe pjesëve të ndërrimit për linjat e rëobaqepësive si dhe sigurimi i mjeteve të transportit dhe objekteve të depozitimit të prodhimeve të rëobaqepësisë. Prodhim e përpunim në fushën e përpunimit aktiv. Qiradhënie makineri prodhimi.
Other Trade Names: F & S KONFEKS DURRES
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08.01.2018
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagjja 18, Rruga A. Goga, Godina NPV 3, Kati I-rë

Email address:
f_skonfeksdurres@yahoo.com

Telephone:
0697293065

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 3 414 476,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:26 513 186,00
Worked By : L.Kanani