Skip to content

G&R
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 15:39:03
JSON

Tax Registration Number: M01324011U
Administrators: Gazmendi Aliaj
Scope: Bar, kafe, restorant, hoteleri, turizëm. Tregeti me pakicë dhe shumicë, import - eksport të pijeve, artikujve ushqimore dhe artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve. Transporte të ndryshme. Dhënie ambjentesh me qira. Agjensi turistike dhe imobiliare. Shërbime të ndryshme dhe çdo aktivitet ndihmës në përputhje me legjislacionin shqiptar i cili i shërben aktivitetit të saj.
Other Trade Names: G&R
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 20.01.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Sheshi Italia, Godina Air Albania Stadium, njësia C.3, Kati 0. (Përballe hyrjes së Hotel MAK Albania).

Email address:
aliajg76@gmail.com

Telephone:
0692077700

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani