Skip to content

Chic Esthetics Center
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 14:30:45
JSON

Tax Registration Number: M01324015G
Administrators: Sofia Zisimopoulou; Theodhora Balloma
Scope: Qendër bukurie dhe estetike. Import i produkteve kozmetike dhe pajisjeve e aparaturave të nevojshme për ushtrimin e aktivitetit. Tregtim i produkteve kozmetike.
Other Trade Names: Chic Esthetics Center
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 19.12.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri, Greqi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Gjik Kuqali", Pallati Shushica, Hyrja 3, kati 2.

Email address:
balloma@gmail.com

Telephone:
0698656894

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani