Skip to content

Kefas-Group
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-30 12:34:06
JSON

Tax Registration Number: M01511035H
Administrators: Sotir Stefa
Scope: Import- eksport e tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm Ushqimore dhe Industriale të përdorimit të gjerë brenda dhe jashtë vendit, si Ushqime të ndyshme si dhe pije të ndryshme alkoolike dhe jo alkolike ,pajisje elektroshtëpiake, hidrosanitare, materiale ndërtimi dhe Elektrike , plastike, polimeri, hekur e celik, pigmente e bojra të llojrave të ndryshme, infomatike , artikuj mobilerie për mobilime zyrash, makina e makineri të rënda, autovetura e goma, motocikleta si dhe pjesë këmbimi të tyre, konfeksione tekstile, detergjentë të llojeve të ndryshme, parfumeri, kancelarie, varka e motobarka , Artikujve të ndryshëm të reja dhe të përdorur si rroba, këpucë , orendi shtëpiake, bizhuteri, etj. Prodhimin e konfeksioneve tekstile,plastike,lëkurë, hekuri, elektronike me material porositësi (Fasonist) etj. Ajo mund të ushtrojë cdo aktivitet industrial tjetër të dobishëm të favorizimit dhe sigurimit të një mbarëvajtje të rregullt të prodhimit dhe mund të kryejë në përgjithësi të gjitha veprimet industriale, tregtare, financiare, transferimin e pasurive të paluajtshme të lidhura me aktivitetin e shoqërisë. Investiror në ndërtim. Ndërtimin, investimin, rikonstruksionin e godinave civile, industriale, turistike, bujqësore, ujësjellësave e kanalizime, rrugëve, veprave të ndryshme të artit në fushën e ndërtimit etj, Shërbime në ndërtim; Punime duralumini, hekuri e gipsi.etj, Hapjen e agjensive imobiliare për shitblerje dhe dhënie me qira të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme brenda dhe jashtë vendit. Transport kombëtar dhe ndërkombëtar mallrash dhe udhëtarësh. Hapjen e agjensisë konsulence dhe investime brenda dhe jashtë vendit si dhe cdo aktivitet tjetër që nuk kërkon licensë të posacme. Hapje e dhomave frigoriferike për konservimin dhe tregtimin e fruta perimeve. Hoteleri e Agro-turizëm. Prodhime bujqësore e blegtarale, Pemtari e vreshtari, Sera të thjeshta apo me ngrohje qëndrore. Në përgjithësi të gjitha aktivitetet industriale, tregtare, financiare, civile, të luajtshme dhe të paluajtshme që mund të lidhen direkt ose indirekt me objektin e shoqërisë ose me objekt të ngjashëm ose të përafërt me të etj.
Other Trade Names: Kefas-Group
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 03.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri; Indi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga" Sali Butka", Pallati Zaimaj, Shkalla 2, Kati 1, pas DPTTV

Email address:
stefasotir@yhaoo.com

Telephone:
0692044100

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani