Skip to content

rightsearch - German IT Solutions
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-30 14:23:48
JSON

Tax Registration Number: M01512007H
Administrators: Elona Zyla
Scope: Shërbime të teknologjisë së informacionit veçanërisht zhvillimi dhe programimi i software. Integrimi, dokumentimi dhe mirëmbajtja e sistemeve software. Zbatimi i testimeve software. Zhvendosja dhe përditësimi i sistemeve ekzistuese të informacionit. Këshillim dhe mbështetje në fushën e teknologjisë së informacionit.
Other Trade Names: rightsearch - German IT Solutions
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Gjermani
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Skënderbej - Tirana, Pallati Nr. 4, Shkalla Nr. 1, Apanamenti Nr. 4/1/7, Njësia Administrative Nr. 10

Email address:
kodra@diha.al

Telephone:
0686066622

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani