Skip to content

Shega Urban Line & Tours
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-30 14:09:22
JSON

Tax Registration Number: M01512008P
Administrators: Kostandin Foni
Scope: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar i pasagjerëve për të tretë dhe për nevoja të vetë shoqërisë. Transport të udhëtarëve në linja urbane dhe interurbane. Transport Turistik.
Other Trade Names: Shega Urban Line & Tours
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.02.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Parent Company: Shega – Trans, shoqëri aksionare e së drejtës shqiptare, me NIPT K51504004P , me aksionar të vetëm Ervin Shijaku(shtetas shqiptar). (Sipas statutit të shoqërisë)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Sheshi Garibaldi, brenda ambienteve të ish kombinatit tekstil, godinë 2 kateshe, kati i parë.

Email address:
kfon@shega-trans.com

Telephone:
0684030111

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani