Skip to content

MI & DA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-05-22 13:31:11
JSON

Tax Registration Number: M01721018E
Administrators: Orges Demaj
Scope: Shitje, blerje, dhënie me qera të automjeteve dhe siguracione automjetesh.
Other Trade Names: MI & DA
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18.05.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga ''Bulevardi Bajram Curri'', pallati 1 Maj, shk.23, kati 1, ap.92

Email address:
rbgroup2017@gmail.com

Telephone:
0695570815

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani