Skip to content

MAXCHANGE2020
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-07-24 15:00:27
JSON

Tax Registration Number: M01910036A
Administrators: Bajram Sallaku
Scope: Kembime valutore. Transferim te parave ne emer dhe per llogari te institucionit financiar jo Banke. Ushtrimi i veprimtarise se ndermjetesimit ne sigurime si agjent. Ushtrimi i veprimtarise si agjent biletarie, udhetimi, turistik. Agjent i ndermjetesimit te veprimeve me pasurite e paluajteshme. Gjithashtu per te realizuar objektivat e saj shoqeria mund te ndermarre e te zhvilloje edhe cdo lloj aktiviteti tjeter te ligjshem ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe qe siguron te ardhura dhe fitime te ligjshme.
Other Trade Names: MAXCHANGE2020
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.07.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 2 500 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr 7, Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati 23, Shk 2, Kati 1, Ap 10/2

Email address:
sallaku_bajram@yahoo.com

Telephone:
0686335594

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 24.07.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani