Skip to content

NOVAL Diagnostic
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 13:22:23
JSON

Tax Registration Number: M02115503K
Administrators: Denada Laçej
Scope: Veprimtaria ne fushen e shendetesise, si qender diagnostikuese mjekesore. Trajtimi i mjeteve te transportit per kujdesin shendetsor. Trajnim, servis, mirembajtje i te gjitha aparaturave mjekesore, per laboratore klinik- biokimik dhe mikrobiologjik. Kryrjen e ekzaminimeve laboratorike nepermjet pajisjeve mjeksore. Konsulenca dhe keshillime mjeksore. Importimi i aparaturave dhe pajisjeve elektro mjeksore. Import - eksport te materialeve per perdorim mjekesor dhe blerje - shitje kite, reagent, material per perdorim ne klinikat mjekesore. Import-eksport, tregti me pakice dhe shumice te aparaturave apo mjeteve mjekesore. Lidhje kontratash per sherbime me pale te treta private dhe shteterore si me kompani sigurimesh etj. dhe te gjitha veprimtarite e nderlidhura qe lejohen me ligji.
Other Trade Names: NOVAL Diagnostic
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.09.2020
District: Shijak
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durres, Maminas, Rruga dytesore Maminas-Vore, nr.20/38, Koxhas

Email address:
info@noval.al

Telephone:
0684082079

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani