Skip to content

SOFTOPTECH
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-20 16:03:41
JSON

Tax Registration Number: M02319011U
Administrators: Anxhelo Nazaj; Albi Arapi
Scope: Dizenjim dhe zhvillim aplikacionesh mobile, Dizenjim dhe zhvillim web, Integrim dhe mirembajtje sistemesh, Arkitekture informacion, Dizajn vizual dhe bashkeveprues, Arkitekture per cloud, Migrim aplikacionesh ne cloud, Virtual CISO, Konsulence per Siguri Kibemetike, Monitorim i sigurise se rrjetit, Penetration Testing, Zgjidhje LAN dhe WAN, Sistemi i zbulimit te nderhyrjeve, Konfigurime LAN she WAN, Konfigurime Wireless, Konfigurime te sigurise ne rrjet.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18.11.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 4
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Kashar YZBERISH, Rruga.Migjeni, ND: 37, H30, AP: 19, 1050

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani