Skip to content

IR-ES
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-20 15:14:23
JSON

Tax Registration Number: M02319505G
Administrators: Ilir Gjinali
Scope: Ndertim banesash e objektesh te ndryshme civile dhe publike dhe rikonstruksione. Ndertim dhe shtrim rrugesh. Ndertim dhe rikonstruksion urash. Punime hidroteknike civile, referuar dhe liçencave perkatese. Si edhe çdo gje tjeter qe nuk bie ne kundershtim me ligjin.
Other Trade Names: IR-ES
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16.11.2020
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagjja Nr.6, Rruga" Shoqeria Bashkimi", Nr. Pasurie 3/703+1-24

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani