Skip to content

GN-1993
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 13:36:50
JSON

Tax Registration Number: M03315402E
Administrators: Halit Osmani
Scope: Import, export i produkteve ushqimore dhe i mallrave te akcizes.
Other Trade Names: GN-1993
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 04.09.2020
District: Fier
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagja "16 Prilli", Rruga "Vasil Peçuke", Zona Kadastrale N: 8534, Nr pasurie 6/187.

Email address:
halitosmani20@gmail.com

Telephone:
0699960292

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani