Skip to content

Maestro Suites
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 14:19:19
JSON

Tax Registration Number: M03724801I
Administrators: Krenar Kasimi
Scope: Hoteleri, Restorant, Agjensi dhe sherbime turistike.
Other Trade Names: Hotel Çeko
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 22.01.2020
District: Sarandë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Vlorë, Lagjja nr.1, rruga "Onhezmi", Nr.33, Sarandë.

Address:
Vlorë, Sarandë, Hotel Çeko, Lagjja 1, Rruga" Butrinti".

Email address:
maestrosuites@gmail.com

Telephone:
0694859381

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani