Skip to content

MAT 2020
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 15:29:16
JSON

Tax Registration Number: M07524901Q
Administrators: Brandi Selita
Scope: Objekt i veprimtarisë të kësaj shoqërie do të jetë: Dhënie makinash me qira dhe huadhënie, shitblerje makinash. Import-eksport automjetesh, transport i tyre. Menaxhimi dhe mirëmbajtja e automjeteve që jepen me qira apo tregtohen nga shoqëria. Parkim automjetesh. Tregtim me pakicë dhe shumicë të mallrave të ndryshëm, transport i pasagjerëve dhe mallrave të ndryshëm për nevoja vetjake dhe për të tretë. Ndërtim i godinave civile dhe industrial, veshje fasadash, ndërtim i veprave të artit, punime nëntokësore, mbikalime, nënkalime, ura. Pikë karburanti. Tregtim i naftës dhe i gazit. Tregtim i pjesëve të këmbimit për automjete dhe makineri. Pastrim i sipërfaqeve urbane. Import-eksport me shumice dhe pakicë i mallrave industriale, ushqimore, bujqësore, materialeve të ndërtimit, elektroshtëpiake. Hapjen e agjensive të përfaqësimit. Bar, restorant. Lavazh, shërbime të pastrimit të automjeteve. Punime, ngritja, mirmbajtja në landfilldeve dhe përpunimi i mbetjeve në plehra. Shërbime, bar- kafe, restorant. Veprimtari shërbime hotelerie dhe turizmi, shërbime restorantesh, organizime festash, ceremoni zyrtare, evente, konferenca. Linja prodhimi për të gjithëartikujt ushqimore përfshirë furre buke, pastiçeri etj. Përfaqësime dhe ndërmjetësime tregtare.
Other Trade Names: MAT 2020 shpk
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16.01.2020
District: Mat
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Dibër, Burrel , Lagjja Pjeter Budi, Rruga" Qamil Xhika", Ndërtesë private Nr.13

Email address:
sant.cuka26@gmail.com

Telephone:
0696334714; 0692604131

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani