Skip to content

THAÇI sh.p.k Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-30 12:43:52
JSON

Tax Registration Number: K77302901U
Administrators: Fetah Thaçi
Scope: Punime ndërtimi dhe montimi për hidrocentral.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 24/10/2007
District: Has
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Child Company: THAÇI ENERGJI, një shoqëri konçesionare me përgjegjësi të kufizuar, me numër identifikimi në Qendrën Kombëtare të Biznesit (NIPT) K97208901D, e themeluar më datë 24.09.2009, me seli në Kukes Gjinaj DOMAJ Fshati Domaj, Komuna Gjinaj, Ndertese private prane Shkolles 9-vjeçare Kamer Sherifi, me administrator Jonuz Lala dhe Shkelqim Thaçi. Ortaket e shoqerise jane: shoqeria THAÇI sh.p.k. me 98% te kapitalit dhe shoqeria "LALA" me 2% te kapitalit.(Sipas te dhenave te QKB deri me date 30.05.2022)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: I. Me date 22.06.2009, me vendim te ortakut te vetem, u vendos pezullim i aktivitetit me nje afat te pacaktuar. Statuti i shoqerise behet nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

II. Me date 29.09.2009, me vendim te ortakut te vetem, u vendos riaktivizim i aktivitetit. Statuti i shoqerise behet nga "Pezulluar" ne "Aktiv" .

III. Me date 13.10.2009, me vendim te ortakut te vetem, u vendos pezullim i aktivitetit me nje afat te pacaktuar. Statuti i shoqerise behet nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

IV. Me date 30.10.2009, me vendim te ortakut te vetem, u vendos riaktivizim i aktivitetit. Statuti i shoqerise behet nga "Pezulluar" ne "Aktiv" .

V. Me date 17.11.2009, me vendim te ortakut te vetem, u vendos pezullim i aktivitetit me nje afat te pacaktuar. Statuti i shoqerise behet nga "Aktiv" ne "Pezulluar".

Changes
Address:

Seat:
Kukes Gjinaj DOMAJ Fshati Domaj , Afer Shkolles Kamber Sherifi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.05.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Baja