Skip to content

HP Bigas dhe Veleshnje ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-05-19 08:51:25
JSON

Tax Registration Number: L39604401K
Administrators: Anxhelo Feta
Scope: Ndërtimin, Operimin dhe transferimin e e hidrocentraleve "Bigas" dhe "Veleshnjë" tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike sipas kontratës së Konçesionit e formës BOT (Ndërtimi, operimi, transferimi) me nr. 10282 Rep., dhe nr. 3306 Kol.
Other Trade Names: HP Bigas dhe Veleshnje ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 27/09/2013
District: Berat
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100,00
Shares: 100
Parent Company / Owner: 2AF, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 24.04.2012 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifkimi në regjistrin tregtar NIPT L29107401J, me adresë në Berat, Çorovodë, Lagjja "5 Shtatori", Banesë Private, Çorovodë, Skrapar, me administrator dhe ortak te vetem Erfan Feta (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 19.05.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 01.06.2021, terhequr nga QKB ne daten 19.05.2022, Pronar perfitues i shoqerise me 25% te kapitalit e me teper eshte:

Erfan Feta, shtetas shqiptar, i datelindjes 1964, pronar perfitues per 100% te pronesise pasi zoteron 100% te kapitalit te 2AF. Data e percaktimit si pronar perfitues: 04.10.2013.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Prodhim hidroenergjie "Hec Veleshnje" -
Legal Cases: Me date 09.08.2021, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Changes
Address:

Seat:
Berat, Çorovodë, Lagja 5-Shtatori, rruga Mestan Ujaniku, ndërtesë 1-katëshe, pranë Stacjonit të Fugonave.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 320 458,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -425 120,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -105 030,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:20 785 588,00
Worked By : A.Lala