Skip to content

TAMARA HYDRO ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-23 11:14:55
JSON

Tax Registration Number: L91311030P
Administrators: Shkëlqim Rakipaj, Hasan Hafizi, Redi Frasheri
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimin, shfrytëzimi, mirëmbajtja e hidrocentralit “Ura e Tamarës” dhe transferimi e tij në përfundim të kontratës nga Koncesionari tek Autoriteti Kontraktues.
Other Trade Names: TAMARA HYDRO ENERGY
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 10/01/2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 3
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga “Sulejman Delvina", Pallati Fati, Ap.19

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Akti I themelimit dhe statuti i shoqerise koncesionare
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: -1 311 476,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: -649 315,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -864 847,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -703 097,00
Worked By : A.Lala/L.Kanani