Skip to content

Joint Venture 2B 1979 dhe 2T shpk
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-03-31 12:14:19
JSON

Tax Registration Number: M31529026J
Administrators: Elian Shena
Scope: Ndertimin e impiantit gjenerues te energjise elektrike fotovoltaike me kapacitet 2 MW dhe veprave ndihmese.
Other Trade Names: Joint Venture 2B 1979 dhe 2T shpk
Legal Form: Shoqëri e thjeshtë
Foundation Year: 02/03/2023
District: Tirane
Country: Shqiperi
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 1 000,00
Shares: 2
Parent Company / Owner: I. 2 T, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 29/03/2000 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K01731001M, me adresë në Tirane, Rruga Asim Vokshi, Nd. 14, H. 4, Ap. 5, me administrator Artan Sako. Ortaket e shoqerise jane Artan Sako dhe Dritan Sako me 50% te kapitalit secili. Sipas të dhënave të QKB deri më datë 31.03.2023

II. 2B 1979, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 07/03/2019 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L91508021H, me adresë në Tirane, Rruga Ismail Qemali,34, Hyrja nr 1, Kati 1, me administrator Bledar Broshka. Ortak i vetem i shoqerise eshte Bledar Broshka. Sipas të dhënave të QKB deri më datë 31.03.2023

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP deri me date 31.03.2023.
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Rruga Asim Vokshi, Nd 14 , H4 , Ap 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 31.03.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 31.03.2023
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.B.