Skip to content

TERRASTON – BERAT
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-01-18 09:54:36
JSON

Tax Registration Number: L93401001F
Administrators: Taulant Metohu
Scope: Nxjerrja, përpunimi, tregtimi i gurit dhe materialeve të tjera të ndërtimit. Tregtimi i artikujve të ndryshëm, import – eksport.
Other Trade Names: TERRASTON – BERAT
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 01.10.2019
District: Berat
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Berat, Ura Vajgurore, Fshati Bistrovicë, gurore për gurë dekorativë, zona kadastrale nr.376/2, me numër pasurie 2654

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.12.2019
Statuti i Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani