Skip to content

YLDON Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: K31618007S
Administrator: Ylli Ndroqi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport me shumicë e pakicë, zyre këmbimi valutor, agjenci udhëtimi, etj. Veprimtari financiare të transferimit të parave në emër dhe për llogari të subjektit financiar jo bankë. Bar-kafe. Aktivitet në fushën e marketingut dhe shërbimeve të menaxhimit; shërbime të konsulencave të të gjitha llojeve dhe në të gjitha fushat. Aktivitet në fushën e ndërtimit të të gjitha llojeve, duke përfshirë këtu ndërtime për qëllime banimi, ndërtime me karakter social, kulturor, industrial, kanalizime, rehabilitime rrugësh, portesh, aeroportesh, ndërtimin e tyre, por gjithnjë duke mos u kufizuar vetëm në to dhe në përputhje me legjislacionin në fuqi në ketë fushe. Veprimtarinë e kërkimit, zbulimit, shfrytëzimit, përpunimit dhe zhvillimit të lendeve minerale, rërave vajore, si dhe të të gjitha llojeve të nënprodukteve të tyre, me qellim shitjeje dhe rishitjeje, pas nxjerrjes dhe përpunimit të tyre, si dhe çdo aktivitet tjetër tregtar përfshirë këtu Koncesionin, qiraje, etj., që do t'i shërbeje aktivitetit tregtar të shoqërisë. Veprimtari të nxjerrjes, prodhimit, tregtimit të mineraleve të ndryshme grupi I, II, III, IV me shumicë dhe pakicë dhe import eksport, shfrytëzimit të mineraleve të ndryshme të dobishme, shfrytëzim dhe përpunim të stoqeve minerale dhe sterile, 2 përdorim të lendeve plasëse të përdorimit civil dhe shpërthyese.
Emërtime të tjera Tregtare: YLDON
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.02.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 290 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: IV.1.B.2 - Leje Shfrytëzimi
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE QEMAL STAFA 382

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Nr. 2, Rruga Abdi Toptani, "Toptani Shopping Center", Kati 0, D 12 Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Bajram Curri, ETC, Kati i I-re Tirane Tirane TIRANE Rruga Frang Bardhi, Qendra Tregtare Kristal Tirane Farke FARKE Qendra Tregtare T.E.G,Kati i nendheshem (-2),Autostrada Tirane-Elbasan km 0 Diber KRASTE Kraste Zona Minerare 147/5, objekti Fushe-Lope, Kraste-Martanesh Tirane Tirane TIRANE Rruga Arkitekt Kasemi, Godine nje kateshe Nr. 6, prane Rozafa Palace Tirane Tirane TIRANE BAJRAM CURRI ETC

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -11 534 162,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 65 060 113,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 114 430 037,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 111 936 047,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:21 259 512,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:92 322 312,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 150 853 364,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016