Skip to content

HYDRO POWER NORD ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: K81804021R
Administrator: Sadik Llapashtica
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi i energjisë elektrike, ndërtimi dhe menaxhimi i hidrocentraleve etj., shitja dhe transmetimi i energjisë elektrikë etj.
Emërtime të tjera Tregtare: HYDRO POWER NORD ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 20.07.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2 000
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Antonio Nidoli, Silvana Sulstarova, Esma Balliu
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Ismail Qemali, Qendra e Biznesit, Kati III, Pallati perball INIMA

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare