Skip to content

ADVAISOR.C.ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-12-01 13:16:50
JSON

NIPT: K82313007O
Administrator: Carlo Francioni
Objekti i Veprimtarisë: Projektim dhe ndërtim të impianteve të prodhimit të energjisë elektrike nga burime të rinovueshme ose jo të rinovueshme.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 09.11.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Blv.Bajram Curri, Pall.Dejakati, Shk.1, Kati.2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 450 467,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 715 555,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -54 121,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 290 631,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 378 342,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 465 913,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -514 596,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -9 789 715,00