Skip to content

GAVI Alliance
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2021-06-24 12:34:18
JSON

NIPT: CH66016990061
Administrator: José Manuel Barroso
Objekti i Veprimtarisë: Promovimi i shëndetit, (i) duke siguruar vaksina dhe mjetet për t'i administruar ato te banorët e vendeve më të varfra, (ii) duke kontribuar në kërkimin dhe zhvillimin e vaksinave thelbësore për vendet në zhvillim dhe (iii)) duke siguruar mbështetje për arritjen e qëllimeve te mësipërme duke ndihmuar në forcimin e sistemeve shëndetësore dhe shoqërive civile që mbështesin qëllime të tilla në vendet në zhvillim.
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit: 12.03.2009
Rrethi: Le Grand-Saconnex
Shteti ku vepron: Zvicer
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Te dhenat e e marra nga Regjistri Tregtar i Zvicres dhe faqja zyrtare e Gavi The Vaccine Alliance
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Chemin du Pommier 40, 1218 Le Grand-Saconnex

Faqja Web:
https://www.gavi.org/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt i regjistrit tregtar te Zvicres, date 24.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala