Skip to content

SPAHIU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-18 15:59:18
JSON

NIPT: J91524009U
Administrator: Ilirjana Kuçuku (Spahiu)
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice te produkteve farmaceutike e mjekesore.
Emërtime të tjera Tregtare: SPAHIU 2
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/03/1999
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Siri Kodra, Pallati Agolli te Ambulanca e Lagjjes Nr.3

Adresa:
Tirane, Rruga Anastas Kulurioti, Nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali date 06.01.2008
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali date 29.06.2009
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 6 940 259,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 010 335,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 8 036 849,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 7 958 679,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 11 606 097,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 883 874,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 577 919,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 3 155 118,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 1 167 408,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 3 218 426,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 4 015 905,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 434 677,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:81 026 562,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:87 790 852,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:92 750 778,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:101 209 594,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:102 344 678,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 78 333 079,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 80 012 522,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 77 164 457,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 54 285 094,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 43 579 839,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 55 311 641,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 58 075 466,00
Punuar Nga : A.Baja