Skip to content

SALATI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-18 15:33:30
JSON

NIPT: J97426229T
Administrator: Sokol Salataj
Objekti i Veprimtarisë: Import, Tregtim me shumice e pakice te pjeseve te kembimit te makinave te cdo lloji, te vajra lubrifikante, ne fushen e servisit te cdo lloj makinerie.Pjesemarje ne tendera shteterore e private
Emërtime të tjera Tregtare: SALATI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/02/2000
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Lagjja Rilindja, Rruga Riza Salati, perballe Zyres se Punes

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise SHA
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Shnderrim i Formes Ligjore date 10.02.2012
Kontrate Shitje Kuotash date 24.11.2012
Kontrate Shitje Kuotash date 02.05.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 119 945,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 838 052,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 106 897,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 993 495,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 929 309,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 744 794,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 950 070,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 243 973,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 018 228,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 884 278,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 924 107,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 183 655,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 2 640 537,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:27 315 717,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:22 983 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:31 306 682,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:34 408 305,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:37 902 790,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:38 816 050,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:29 204 520,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 23 248 598,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 27 412 218,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 30 360 155,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 32 095 480,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 28 012 494,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 27 257 870,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja