Skip to content

LINDA-80
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-27 09:32:31
JSON

NIPT: K37513530U
Administrator: Nikoll Marnikollaj
Objekti i Veprimtarisë: Transport udhetaresh dhe mallrash, agjensi turistike,bufe,lavazh,tregtim te karburanteve e vajrave lubrifikante me pakice.Servis per riparimin e mjeteve dhe tregtim pjese kembimi.Transport rrugor nderkombetar I udhetareve me autobus.Sherbime te pastrimit te mbeturinave, pusetave dhe ambjenteve te brendshme dhe te jashtme. Transport te mbeturinave urbane.Tregtim te artikujve te ndryshem ushqimore dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: LINDA-80
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.02.2001
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Lezhe, AUTOBUS FORD me targe; AA 560 JT
Lezhe, mjeti; Autobus, Man, me targe; AA638IV
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AB 859 BK
Lezhe, AUTOBUS , MERCEDES FIAT me targe AA 144 OO
Lezhe, mjeti; Autobus, Fiat me targe; AA461 AG
Lezhe, AUTOBUS IVECO me targe; AA 159 TH
Lezhe, mjeti; Autobus, Bova, me targe; AA538KH
Lezhe, AUTOBUS , FORD, me targe AA 051 HG
Lezhe, AUTOBUS FIAT me targe; LE 9455A
Lezhe, AUTOBUS MAN me targe; AA 976 TL
Lezhe, mjeti; Autobus, Iveco Fiat me targe; LE 7497 A
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AB 530 BZ.
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AA 530 VZ
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AA 530 VJ
Lezhe, mjeti; Autobus, Isuzu, me targe; AA921LC
Lezhe, AUTOBUS MAN me targe; AA 158 TH
Lezhe, Autobus VOLKSWAGEN me targe AA 690 VZ
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit Lezhe, mjeti; Autobus, Iveco Fiat me targe; AA702IT
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te, Pike parkimi tek rrotondoja, mjeti; AUTOBUS, ISUZU, me targe; AA 982 KB
Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Qender, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike parkimi ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13, mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 359 BF
Lezhe, Autobus Iveco me targe AA497ZC
Lezhe, AUTOBUS IVECO FIAT me targe; 3 AA 882 PS
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Rruga Kryesore, pike parkimi ne zonen kadastrale Nr.1986, Numri I Pasurise 8, Mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 033 KA
Lezhe, AUTOBUS FORD me targe; AA 699 EE.
Lezhe, Autobus IVECO FIAT me targe AA 632 GU
Lezhe, Lagjja Beslidhja, poshte Telekomit, Autobus, Scania, KCHX, LE 8514 A
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AA 016 AB
Lezhe, Autobus tip Setra me targe AA530XP
Lezhe, AUTOBUS , MERCEDES BENZ me targe AA 597 OT
Lezhe, mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 561 FU
Lezhe, mjeti; Autobus, Iveco Fiat me targe; LE 8863 A
Shkoder, Vau Dejes, Pike parkimi tek sheshi i Bashkise Vau i Dejes.
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AA 719 SM
Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Qender, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike parkimi ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13, mjeti; AUTOBUS, MERCEDES BENZ, me targe; AA 729 GL
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te, Pike parkimi tek rrotondoja, mjeti; AUTOBUS, FIAT, me targe; AA 753 MR
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AA 107 YF.
Lezhe, Autobus FORD me targe LA 8971 A Lezhe, Autobus Mercedes Benz me targe AA 632 RZ
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; AA 306 AL
Lezhe, Autobus Mercedes Benz me targe AA 072 AM
Lezhe, Autobus Mercedes Benz me targe AA 549 SM
Lezhe, AUTOBUS TEMSA me targe AA 259 PU
Lezhe, AUTOBUS FORD me targe; LE 8538 A
Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Qender, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike parkimi ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13, mjeti; AUTOVETURE, RENAULT, me targe; AA 237 MO
Lezhe, AUTOBUS MERCEDES BENZ me targe; LE 6276 A.
Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Autostrada Lezhe – Tirane km 3, Ndertese 1 -kateshe ne zonen kadastrale nr,1986, numri i pasurise 134/13 Lezhe, Autobus IVECO me targe AB 246 AE
Lezhe, AUTOBUS , MERCEDES BENZ me targe AA 099 4 CH
Lezhe, Autobus NEOPLAN me targe; AA 207 YK Lezhe, Autobus Ford me targe AA 201 YK
Lezhe, AUTOBUS FORD me targe AA 893 PX
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.1 - Transport rrugor ndërkombëtar i udhëtarëve
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Shengjin ISHULL-SHENGJIN Rruga Kryesore Lezhe – Tirane km 3, zyre ne zonen kadastrale 1986 nr. pasurise 134/13.

Adresa:
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe Lac LAC Lagjja Qender, Rruga Kryesore , Pike parkimi para Pallatit te Kultures Lac, Kurbin
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Rruga “Papa Gjon Pali II-te”, Kioske metalike tek rrotondoja e Stacionit te Autobusave.
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Bulevardi “Gjergj Fishta”, Stacioni I autobusave poshte Telekomit
Lezhe Shengjin ISHULL- LEZHE Lagjja Barbulloje, Rruga Kryesore Lezhe -Tirane, km 3 , pike karburanti ne zonen kadastrale nr.1986, numri I pasurise 134/13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.04.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 256 952,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 9 413 369,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 804 367,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 252 609,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 365 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 724 818,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 324 601,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 675 043,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:138 758 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:121 366 253,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:125 606 048,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:112 227 948,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:121 208 302,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 94 298 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 58 204 297,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 49 891 284,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala