Skip to content

SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2021-12-03 09:00:00
JSON

NIPT: K77925209O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë:
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit: 2006
Rrethi:
Shteti ku vepron:
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:
Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala