Skip to content

CREATIVE CITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2022-02-14 15:54:22
JSON

NIPT: L06501192N
Administrator: ARMAND LOHJA
Objekti i Veprimtarisë: AKTIVITETE TE ARTIT ,KULTURES,SPORTIT DHE PROMOVIM TURIZMI
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit:
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, L NDOC MAZI,RRUGA SKENDERBEG

Akte. Tjetërsim Kapitali: Lista e organizatave jofitimprurese, date 04.06.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala