Skip to content

RADIOPULLA COMMUNICATION AND DEVELOPMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2022-02-14 15:58:23
JSON

NIPT: L27002191W
Administrator: XHON NIKA
Objekti i Veprimtarisë: PROMOVIMI I POTENCIALEVE TE ZHVILLIMIT SOCIAL EKONOMIK TE VENDIT,INOVACIONIT DHE PERFSHIRJES SOCIALE
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit:
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, GJUHADOL23

Akte. Tjetërsim Kapitali: Lista e organizatave jofitimprurese, date 04.06.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala